POSETA AUTO KUĆI RENO-SAVA SA ČESTITKOM ZA RAST POSLOVANJA

Na gornjoj fotografiji Nenad Badovinac (dir. Azelija doo) predaje poklon gospođi Vesni Stefanov (dir. Reno Sava d.o.o.) kao čestitku za rast poslovanja i rast upotrebljenih CDP softverskih licenci.

Ovog meseca Renaultove ovlašćene auto kuće pripremile su se za martovski sajam automobila „AutoShow 2019“. Renaultovi standardi uključuju mnogobrojne poslovne procedure i pravila namenjene rastu kvalitete prodajnih i postprodajnih procesa. U skladu sa tim procedurama posluju ovlašćene Renaultove auto kuće. Moju posebnu pažnju u ovom mesecu martu privukla je odluka ovlašćenog prodavca i servisera Reno-Sava sa porudžbom dodatnog broja CDP softverskih licenci. Njihova auto kuća odlučila se za povećanje korišćenja specijalizovanog CDP softvera i ovog meseca aktivirali su okruglih 10 CDP softverskih licenci. Potreba za većim brojem CDP-softverskih licenci jedan je od najlepših pokazatelja rasta poslovanja auto kuće.

Natpis o korišćenju 10 CDP licenci na poklonu slikovito ukazuje na veliko poverenje Reno-Save u softverski paket CDP (car dealer package) koji je kategorizovan kao DMS softver (dealer management sofver). Ovaj softver sadrži mnogobrojne procedure koje su potrebne za svakodnevni rad auto kuće (Prodaja vozila, Otvaranje radnih naloga, evidencija sati mehaničara, Planiranje prijema stranaka u servis i Plan rada mehaničarske radionice i mnoge druge specijalizovanje procedure).

Ispred Azelija tima, zaželeo sam gospođi Vesni Stefanov i svim zaposenima u Reno Savi i buduće povećanje poslovanja i rast broja prodatih Renault – Dacia vozila.

Nenad Badovinac
Azelija d.o.o.